Tweet
Mes maleve të egra dhe të mrekullushme gjenden shtepitë karakeristike, të shpërndara ngado në luginën e Thethit, në të gjitha pjesët e fshatit. Nga Thethi ju mund të shikoni të gjitha qafat e maleve dhe majat kurorë më të bukura në alpet e Europës, të mbuluara me bimë Alpine, prej nga ku mund të shihni të gjithë luginën. Nëse shkoni në Radohimë mund të shikoni edhe malin e Jezercës i cili është 2659 metër mbi nivelin e detit.

Ture & Paketa
Thethi-Guide nepërmjet këtyre tureve ju ofron mundesine të njiheni me një nga parqet kombëtare më të bukura në Shqiperi. Nepërmjet tyre ju ofrojmë mundësine të njiheni më nga afër me kulturën, historine dhe monumentet kulturore dhe natyrore më të bukura që ka Thethi.
Turi dy ditor

6,000 lekë për person

Vizite ne Kishen e fshatit te ndertuar ne vitin 1892, kullen e ngujimit dhe muzeun etnografik.

Mëso më shumë


Turi tre ditor

9,000 lekë për person

3 dite mes mrekullive natyrore te Thethit, shoqeruar me gatimet unike te zones.

Mëso më shumë


Turi kater ditor

12,000 lekë për person

Vizita ne te gjitha atraksionet natyrore te Thethit, pergjate kater diteve te qendrimit.

Mëso më shumë


Turi Theth-Valbone

9000 lekë për person

Tre dite te paharrueshme mes mrekullive te Thethit dhe Valbones.

Mëso më shumë


Veçojmë

Parku kombëtar Theth

Mesoni rreth aktiviteteve qe mund te ushtroni gjate qendrimit tuaj ne Theth.
Meso me shume

Aktivitete natyrore

Mesoni rreth aktiviteteve qe mund te ushtroni gjate qendrimit tuaj ne Theth.
Meso me shume

Atraksione natyrore

Mesoni rreth mrekullive natyrore te Thethit.
Meso me shume

Ju sugjerojmë


Bujtina "Gjeçaj"
Shtëpi karakeristike e zones e ndërtuar me mure guri në dy kate dhe një papafingo.FAQJA E PARE - AKOMODIME - TURE - KONTAKT

Copyright © 2010-2012 Thethi-Guide. All rights reserved